Task
Egységes felület kialakítása a különböző promóciós kampányok offline és online aktivitásainak összekötésére, statisztikai adatok realtime idejű megjelenítése mellett.
Challenge
A Promolab speciálisan nyereményjátékok kiszolgálására fejlesztett termék, amely bármilyen - a piacon fellelhető - promóciós mechanizmus lebonyolítására alkalmas. Egy olyan egyszerűen skálázható rendszer, amely önállóan képes korlátlan számú promóció egyidejű lebonyolítására. Az ügyfelek saját kampányfigyelő felületen keresztül követhetik a promóció bármely fázisában elérhető valós idejű statisztikákat látogatói oldalon, és játékos oldalon egyaránt. Emellett a rendszer jelentéseket küld előre definiált időpontokban az eredményekről.
Result
A célkitűzés egy interaktív történetre irányult, ami lépésről lépésre bemutatja, hogyan működik a a PromoLab szervezési, informatikai háttere és ezek támogatása az első ötleteléstől kezdve, a kreatív tervezésen, a projekt teljes körű kezelésén, a kiterjedt statisztikai és logisztikai rendszerén keresztül egészen a záró prezentációig.